Juutalaistutkija Schurin väitöskirjasta

Helsingin yliopisto selvittää juutalaistutkijan Israel-Jacob Schurin väitöskirjan hylkäämisen syitä. Hyvä niin, mutta sama yliopisto ja useat muut korkeakoulut harjoittavat selvää syrjintää nykypäivänä: ID-tutkimusta ei saa tehdä, ID tutkijat eivät saa virkoja ja heidän etenemistään jarrutetaan, eräänkin biokemian tutkijan väitöskirja on ollut hyllytettynä vuosia koska se sisältää evoluutioteorian kritiikkiä. Toivottavasti yliopiston materialistiseen tieteenfilosofiaan uskonvaraisesti sitoutunut johto ei käytä Schuria välineenä tekopyhyyteen (näytämme objektiivisilta ja rehellisiltä kun korjaamme 70 vuotta vanhatkin vääryydet, vaikka samalla vainoamme meidän ideologiamme vastaista tutkimusta.)

Lisätietoa akateemisista vainoista esim. osoitteessa www.expelledthemovie.com. Milloin koittaa akateemisen vapauden päivä oikeasti Helsingin yliopistolla?